Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

 


OFERTA SERVICII


S.C. MINPREST SERV S.A., cu sediul in Oras Rovinari, localitatea Vart, nr.157, executa lucrari de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare.

Avem placerea de a va informa asupra ofertei noastre referitoare la prestarea de servicii D.D.D.
• Societatea noastra detine autorizatii necesare in furnizarea de servicii si este avizata pentru efectuarea lucrarilor mai sus mentionate, avand in dotare:

Personal de specialitate;

Aparatura (atomizor, pompa manuala ) - atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare.

• Avem o bogata experienta in domeniul prestarilor de servicii in prevenirea si combaterea insectelor (taratoare, zburatoare), rozatoarelor si microbilor.

Managementul tanar, preocuparea constanta pentru imbunatatirea metodelor de lucru, in pas cu noile tehnici, pentru formarea unui personal bine pregatit, precum si receptivitatea la cerintele clientilor nostri, ne-au adus numeroase satisfactii.

Va stam la dispozitie cu solutii profesionale, pentru orice tipuri de spatii (birouri, magazine, magazii, depozite, scoli, cantine, case sau apartamente ), apartinand persoanelor juridice si fizice.

• Pentru a intelege mai bine in ce constau operatiunile, va prezentam sumar fiecare activitate in parte, astfel :

DEZINFECTIA este o metoda a igienei, constand in prevenirea si combaterea germenilor. Se efectueaza prin pulverizare cu substante chimice, cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacililor, ciupercilor.

 

 

DEZINSECTIAeste o metoda de prevenire si combatere a artropodelor de orice natura, insectelor taratoare si zburatoare (purici, tantari, gandaci, capuse, muste), purtatoare de maladii transmisibile. Se efectueaza prin pulverizare cu substante chimice specifice.

 


DERATIZAREA – este o metoda de prevenire si combatere a rozatoarelor (soareci si sobolani), purtatoare de maladii transmisibile. Se efectueaza prin aplicarea de substante chimice adecvate.

 


* Garantia lucrarilor se ofera in functie de igiena spatiilor ce urmeaza a fi dezinfectate, dezinsectate si deratizate.

* Toate aceste lucrari se vor efectua conform legislatiei in vigoare ( O.G. 536/1997, etc.).

* Substantele chimice folosite, se aplica urmarind pe cat este posibil sa nu fie consumate de catre animale.

Tarifele se stabilesc in functie de suprafetele executate, tipul substantei folosite cat si de gradul de infestare al daunatorilor.